Δωρεά Ύψους €10,000 από τη HEALTHWAY TRADING προς ΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ

February 8, 2022
news-single

Story originally posted in cy.hellomagazine.com

Σε μία σεμνή τελετή που πραγματοποιήθηκε στις 25 Ιανουαρίου, παρέδωσε η  Healthway Trading επιταγή ύψους €10,000 στο Καραισκάκειο Ίδρυμα για την ενίσχυση του Κέντρου Παιδικού Καρκίνου.

Το ποσό συλλέχθηκε κατά την Χριστουγεννιάτικη εκστρατεία Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης με τίτλο “Let Love Grow” τον περασμένο Δεκέμβριο όπου η Healthway Trading, πρόσφερε 10% από τις καθαρές πωλήσεις των προϊόντων Schwarzkopf Professional, Alterna Ηaircare και Ikoo στο Καραϊσκάκειο Ίδρυμα.

Επιπλέον η εταιρεία πρόσφερε €10 για την κάθε κοτσίδα που κούρεψε σε Χριστουγεννιάτικη φιλανθρωπική εκδήλωση  στα γραφεία της στη Λευκωσία.

Σε δήλωση της η Πρόεδρος του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος κ. Πόπη Κανάρη ανέφερε: «Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία  Healthway Trading και τους συνεργάτες  της που έχει ενταχθεί στους διαχρονικούς συμμάχους του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος για την στήριξη αδιαπραγμάτευτων αξιων όπως είναι η ζωή και το χαμόγελο ενός παιδιού. Η στήριξη αυτή αποδεικνύει ότι ο επαγγελματισμός τους δεν σταματά στην καινοτομία και την αριστη ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιων τους αλλά επεκτείνεται και στην προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο. Η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη της Healthway Trading αποτελεί ένα αναπόσπαστο κομμάτι της στρατηγικής τους δημιουργώντας προστιθέμενη αξία τόσο για την εταιρεία και τους συνεργάτες της όσο και για την κοινωνία ευρύτερα και μάλιστα για την πιο ευάλωτη ομάδα της κοινωνίας μας, τα παιδιά.»